Založ si blog

Vylúčia Danka zo SNS?

Iba necelé dva dni  ubehli  od tlačovej konferencie, kde sme sa dozvedeli, že Ján Slota bol vylúčený zo SNS na základe nehospodárneho nakladania s finančnými prostriedkami strany. Údajne všetky minul na predvolebnú kampaň.  Je zaujímavé, že v rámci tejto kampane sa prezentovali vlastne aj všetci členovia predsedníctva SNS. V snahe zapáčiť sa voličovi sa usmievali z pútačov , pokiaľ možno spolu so Slotom, aby bolo jasné za koho kopú, aby sa pozitívne identifikovali v očiach prípadného voliča a aby sa niečo zo Slotovej charizmy prenieslo aj na nich. S úsmevom nastupovali do autobusu s vodičom Slotom. Potiaľ je všetko v poriadku. Tak, alebo podobne  robia kampaň všetci.

Vyberie sa najznámejšia osobnosť strany a ostatní, neznámi a pre voliča nezaujímaví kandidáti sa priživia na jeho popularite. Ako hovorím, je to štandardný postup. Členovia  predsedníctva SNS však zabudli na jednu, , dosť podstatnú, maličkosť. Že za všetko sa platí. Za prenájom pútačov, za natočenie reklamných spotov, za vysielací čas … . Oni vlastne zabudli aj to , že na Slovensku sa za zvezenie autobusom platí cestovné.

Následne, na základe hlbokej analýzy, dospeli k názoru, že keďže kampaň nebola úspešná, a oni sa nedostali autobusom tam kde chceli, tak bola zbytočná a drahá.  Podľa p. Danka za všetko môže Slota – tak šup s ním von.

A tu, čuduj sa svete, dnes sa v jednom nanajvýš bulvárnom denníku, ktorý pre SNS , jej predstaviteľov, akcie, program,  nemal   nikdy dobrého slova ,  objavil polstranový inzerát s usmievajúcim sa Dankom  v hodnote ,podľa cenníka  inzercie uvedeného denníka, niekoľko tisíc Eur.  Nezdá sa aj Vám, že pre stranu, ktorá má majetok dve autá a dva počítače a  z tohto  dôvodu je  ohrozená jej  existencia, trochu  nehospodárne? Nemalo by predsedníctvo zvážiť disciplinárne konanie a následne vylúčenie zo strany p. Danka za nehospodárne nakladanie s finančnými prostriedkami strany?  Alebo,  toto prezentovanie  v bulvárnom denníku je to pravé orechové, a presvedčí váhajúcich voličov? Bojím sa, že presvedčí , ale nie tak ako dúfajú.

V tom istom bulvárnom denníku v športovej sekcii je ďalšia fotka p.Danka s našou úspešnou lyžiarkou od ktorej v dražbe kúpil za niekoľko tisíc Eur víťazné lyže. Je tam aj niekoľko slov o tom ako sa s rodinou chodí lyžovať do Semmeringu a ako lyže vystaví u priateľa v reštaurácii. Viete,  taký typický  reklamný  článok. Ako na objednávku. Nepamätám si, že by o SNS, alebo o iných predstaviteľoch SNS v tomto denníku bolo, čo len jedno dobré slovo, nieto celý článok. Koľko stojí takýto článok sa môžeme len dohadovať, nikde nie sú oficiálne cenníky. Alebo..?

Má naozaj pravdu pani Belousovová, keď hovorí, že vylúčenie Slotu nebolo za jeho pochybenia, ale bolo na objednávku nových mecenášov strany?

Jano

 

Vraždy v Odese Európe nevadia.

03.05.2016

Možno ľuďom aj áno, ale politikom zjavne nie. Včera uplynuli už dva roky od masového vraždenia v Dome odborov v Odese. Ak očakávate, že v nasledujúcich riadkoch budem podrobne opisovať priebeh vraždenia, alebo rozvíjať konšpiračné teórie musím vás sklamať. V prvom rade pre to, že kto chce si na Youtube nájde dostatok obrazových materiálov a v rozvíjaní [...]

Večnaja pamjať

27.01.2016

Takto pred dvoma rokmi som napísal krátky blog ako spomienku na obete Leningradskej blokády. Dnes je opäť výročie . Už sedemdesiate druhé. V našich médiach som márne hľadal čo i len krátku zmienku. Nemienim ich kritizovať – je to zrejme zbytočné. Asi majú iné „priority“. Nikoho nechcem ani poučovať, ani presviedčať. Iba pripomenúť. Preto v svojom [...]

Ryba „Frankenstein“ a Transatlantické obchodné a investičné partnerstvo

26.11.2015

Vládna agentúra USA pod názvom Úrad pre kontrolu potravín a liečiv (Food and Drug Administration – FDA) schválila geneticky modifikovaného lososa ako prvého takto “vyšľachteného” živočícha určeného pre bežnú konzumáciu. GMO-losos vlastní aj gény iných rýb vrátane génu rastového hormónu a génu na odolnosť proti zamrznutiu. Ktosi tejto rybe dal meno [...]

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

slaby1

Večne spievajú lesy...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 89788x
Priemerná čítanosť článkov: 3325x

Autor blogu

Kategórie